Ota yhteyttä/Contact

Contact: lilltrull@nuotiot.fi

11 kommenttia artikkeliin ”Ota yhteyttä/Contact

 1. Kiitos uudesta kirjasta ”mutta minä rakastan sinua”. En ole pitkään aikaan lukenut niin hienoja lauseita ja niin hienosti kirjoitettua tekstiä kuin tämä romaani. Jäin koukkuun sanoihin ja lauseisiin,ajatuksiin,ihmisten pään sisään. Aivan mahtava kirja!

  • Kiitos. Kiitos että luit ja kiitos, että kirjoitit palautetta. Tallennan tämän palautteesi säilöön pahan päivän varalle. Niitä tulee kirjoittaessa säännöllisin väliajoin, epäusko omaan tekstiin ja epätoivo keskinkertaisuuden äärellä on tuttua. Mutta minä rakastan sinua syntyi hitaasti, lähes yhdentoista vuoden aikana. Sinä aikana moni asia muuttui ympärillä ja minussa. Aika teki kirjalle hyvää. Valoisaa kevättä ja kaikkinaista hyvää.

   • Kylläpä olet taas kirjoittanut hienon kirjan ”Mutta minä rakastan sinua” .Kiitos hienosta lukuelämyksestä ! Toivottavasti näitä aikuisten romaaneja saadaan sinulta pian lisää 🙂

 2. Kiitos kirjasta Mutta minä rakastan sinua. Luin sen nautiskellen ja ostin heti ystävälleni synttärilahjaksi. Arkinen rakkaus on ihanaa! Kirjasta tulisi varmasti hyvin ohjattuna upea elokuva. Tekstisi on niin kuvailevaa ja tunteikasta, pystyin heti kuvittelemaan itsenikin maitokahville ja croisantille siihen kahvilaan. Tämän kirjan luen vielä uudelleen.

  • Ja kiitos sinulle tästä viestistä! Olen hurjan ilahtunut siitä, että kirja on löytänyt niin paljon uusia lukijoita. Minustakin arkinen rakkaus on ihanaa ja se, että ne, jotka luulevat, että romantiikka on vain kynttilänvaloa ja shampanjaa eivät tiedä, että se on niin tavattoman paljon muutakin. Tietyllä lailla kirja onkin elokuva, minä näen aina kaiken kuvina kirjoittaessani ja paljon siitä, mitä olen oppinut käsikirjoittamisesta on vaikuttanut kirjaan ja sen tarinan kuljetukseen. Kevään valoa!

 3. Hei!
  Luin Venla T:n se ainoa oikea -kirjan Lukuhaaste 2015 innoittamana (kirja, jonka tapahtuma sijoittuvat lukioon). Kirja oli aivan ihana ja aion lukea lisää kirjojasi. Odotan jo Venlan jatkoa, sillä lukion opettajana oli ihanaa päästä opiskelijan ”pään sisään”.
  Kaikkea hyvää ja inspiraatioita 🙂
  Pauliina

  P.S. Liekö isäni Matti ollut äidinkielenopettajasi :)?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s