Nyt

”Kenellekään, joka kohtuullisessa määrin tuntee kirjoitustyön vaatimukset, ei tarvitse kertoa tätä tarinaa yksityiskohdittain; kuinka hän kirjoitti ja tulos näytti hyvältä; luki sen ja se näytti kauhealta; korjasi ja repi; leikkasi ja siirsi väliin; oli hurmostilassa; oli epätoivoinen, eli hyvät yönsä ja huonot aamunsa; tarttui ideoihin ja kadotti ne; näki kirjansa selkeästi edessään ja se hävisi; näytteli henkilöittensä osia syödessään; laususkeli niitä kävellessään; toisinaan itki, toisinaan nauroi; horjui milloin tämän, milloin tuon tyylin välissä; yhdessä hetkessä suosi eeppistä ja juhlavaa tyyliä, seuraavassa hetkessä eleetöntä ja yksinkertaista… eikä hän pystynyt päättämään oliko hän maailman jumalaisin nero vai maailman suurin tyhmyri” Virginia WoolfIMG_7945

2 kommenttia artikkeliin ”Nyt

  1. Oi, nyt jännittää ihan kovasti sinun puolestasi. Hurjan ihanaa. Ja ihanaa, että tämä kirja kertoo Turusta, odotan kovasti, että pääsen lukemaan, kulkemaan sinun kanssasi jokirantaa ja Portsassa.

  2. Kiitos kun jännität kanssani. Taitaa oma levottomuuteni kirjan ilmestymistä kohtaan nousta siitä, että tämä kirjoitusmatka kesti niin kauan, Kirkkonummelta, Hiittisten kautta Berliiniin, vanhempien kuolemasta lasten aikuistumisen kautta tähän kahden aikuisen kaupunkiarkeen. Kirja on tarvinnut syntyäkseen kaiken tämän ja nyt se aloittaa oman elämänsä, ilman minua. Voi tätä iloa, että perjantaina saan ojentaa sinulle lämpimäisen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s