Virtuaalisesti teidän

Olen mukana LUKUKESKUKSEN Virtuaalivierailu-pilotissa ja olen tavannut koirani kanssa lapsia ja nuoria ympäri maailmaa. Maanantaina vierailut jatkuvat kun kohtaan lukijoita  Riihimäeltä, Turusta, Ruskosta, Maskusta, Kolilta, Raahesta, Ivalo-Inarista ja Vantaalta.

IMG_2520 IMG_2612 IMG_2639 IMG_2722 IMG_2723 IMG_2817
IMG_2921

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Virtuaalisesti teidän

  1. Kyllä! Isla on ihana ja todellinen kirjailijan paras ystävä. Meidän ei tarvitse matkata onneksi minnekään vaan saamme olla kotona ja yhteys kouluihin onnistuu tietokoneen välityksellä. Ihan parasta!

  2. Hei virtuaalitähti! Sinusta puhutaan melkein kaikkialla, minne menenkin keikalle. ❤ Esiinnyit itse asiassa hiljattain virtuaalisesti kummipoikani luokalle Korialle. Kummipoika oli laatinut Sinulle Hyvin Tärkeän Kysymyksen: Tunnetko Terhi Rannelaa? 🙂 En tiedä, saiko hän koskaan suunvuoroa tai uskalsiko kysyä…
    ps. rakastan tätä blogia!

  3. Hei kultainen! Olen hurjan onnellinen näistä virtuaalivierailuista, kerta kaikkiaan mahtava juttu. Tunnen itseni etuoikeutetuksi. Voi ei, ei kummipoikasi päässyt ääneen tai jos pääsi, ei kysynyt tätä. Toivottavasti sensuuri ei iskenyt. Kiitos kauniista sanoistasi ja voimaa ja valoa ja kestävyyttä kirjoittamismatkallesi. Toivottavasti tiesi tuo joskus Berliiniin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s