Lintuna

IMG_3576IMG_3586 IMG_3588 IMG_3636 IMG_3638

 

 

Olen lentänyt. Nähnyt ihmisten varjot, kuullut ystävien naurun ja kahdenkeskiset keskustelut kielillä, joista mikään ei ole omani. Olen lentänyt, kuullut kuinka soitto soi ja kuinka kaviot kapsuvat kivisillä kaduilla. Olen todistanut, että vielä on maailmassa ihmisiä, jotka uskaltautuvat rakkauden varaan. Olen lentänyt, lentänyt ja uneksinut.

IMG_3642
IMG_3650
IMG_3652
IMG_3657

IMG_3671
IMG_3674 IMG_3678

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Lintuna

  1. Sinä olet totisesti lentänyt! Oletko ollut kuumailmapallon kyydissä vai mitä ihmettä 🙂
    Upeita kuvia, jännää miten erilaiselta maailma näyttää uudesta näkökulmasta. Ihanasti osuu valo tuohon morsiamen huntuun.

  2. Andalusian kolomme on keskellä vanhaa kaupunkia. Kapea katu kulkee talon editse samassa paikassa kuin on kulkenut pitkälti yli tuhat vuotta. Olemme kerroksen verran kadun yläpuolella. Aamuisin avaan ikkunaluukut ja ikkunat ja voisin jäädä päiväksi nojailemaan siihen rautakaiteeseen ja katselemaan ihmisiä, jotka kulkevat talomme editse. Kun kuuntelee kieltä, jota osaa vain omiksi tarpeiksi poimii keskusteluista sen, minkä haluaa.

    Vapun vietimme Sevillassa ja siellä majoituimme keskelle vanhaa Sevillaa, kuudenteen kerrokseen. Asuntoa kiersi terassi. Jos en ollut kaduilla kuljeskelemassa, olin terassilla katsomassa alas kaduille. Kiehtovaa!

  3. Ja niin, tuo ilta-auringon valo tuossa morsiushunnussa on lumoava. Isä sanoi aina, että morsiusparin näkeminen tietää onnea. Haluan uskoa siihen. Ja siihen, että rakkaus voi kestää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s