Välillä

Välillä keitän kahvia, hyppään junaan, istun parvekkeella, kastelen kukat. Välillä kävelen ja välillä joogaan. Välillä istun kuuntelemassa konserttia IMG_2616 ja katsomassa balettia. Välillä katson kun koira kierii nurmella. Välillä puhun ystävän kanssa, kirjoitan kirjeen, tekstiviestin, kortin. Välillä suukotan armastani.IMG_2617 Välillä nukun huonosti yön, mutta mahdottoman hyvät päiväunet. Välillä ihmettelen vaan.IMG_2633
IMG_2629 IMG_2642 IMG_2648 IMG_2649 IMG_2660IMG_2662IMG_2756

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Välillä

  1. Rauhassa ja välillä. Ihania olotiloja kumpikin. Että saa olla rauhassa tai joidenkin asioiden välillä. Väliaika…tämä ryöpsähtyi nyt ihan ajatuksenvirraksi koko homma. Parempi lopettaa tähän.Mutta ainakin siellä on ihana kevät!

  2. Välillä on hyvä tila. Sen rauhassaolon jälkeenkin on välillä hyvä hypätä ihmisten sekaan. Kevät on ja tuntuu ihan kesältä. Takapihalla kukkivat omenapuut ja nyt odotan jännittyneenä kadun akaasiapuiden kukintaa. Viime keväänä näin tämän asunnon ensimmäisen kerran juuri silloin kun koko katu kukki.

  3. Voisitko kirjoittaa seuraavaksi kuvakirjan? Sellaisen, jossa olisi kuvia ja kertomuksia Berliinistä. Pieniä näkymiä ulkoa ja sisältä ja ajatuksia siitä, mitä tällaisesta elämänmuutoksesta seuraa. Kuka olit lähtiessä ja kuka olet nyt?

  4. Saapa nähdä mitä kaikkea kaupunki tuo teksteihini ja minuun. Vielä on ehkä liian aikaista tehdä päätöksiä, muutoksesta on niin vähän aikaa. Tällä hetkellä kirjoitan pieniä, arkisia havaintoja Kotilieden kolumneihini.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s