Ojentaa selkä

Auringossa kylpevä koti, kirjoittamisen ilo ja halu. Yksinkertaiset, jokapäiväiset rutiinit: Mennä aikaisin nukkumaan, herätä valoon, tehdä aamun harjoitus, lukea Eduardo Mendozan Kissatappelua, Grimmin satuja, ojentaa selkä, avata työ, upota siihen. Välillä kävellä pitkään, viipyillä auringossa. Päivällä on vahva kahvi, hyvä ruoka, muistiinpanot, keskustelut. Illalla on teetä pannu ja toinen, on rakkaimpien seura, ikkunoihin syttyvät valot, lähikadut ja aukiot. Päivät kutoutuvat pakottomasti omanlaisikseen.
IMG_2515 IMG_2516 IMG_2521 IMG_2530 IMG_2534

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Ojentaa selkä

  1. Kuulostaa ihan täydelliseltä, unelmalta. Minä kukun täällä nyt näin myöhään, kun nukahdin aiemmin illalla sohvalle ja nyt uni on jossain. Teillä on siellä aurinkokin ja sushia! Täällä se aurinko kävi vain kääntymässä.

  2. Vihdoin kirjoittaminen saa taas sen ajan minkä tarvitsee kun kaikki aika ei mene erinäisten käytännön asioiden hoitamisessa. Kyllä täällä vieläkin ramppaa erinäköistä työmiestä ja -naista, mutta päivät rytmittyvät kuitenkin jo enemmän omien tarpeiden kuin remontin ja paikkaansa etsivien tavaroiden ehdoilla. Aurinkoa on riittänyt ja kun parvekkeet ovat etelään niin hyvin käy siellä jo lounastaminen ja päiväkahvitteleminen. Jollei sitten tule jäätyä puistoon kirjoittamaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s