Ja äkkiä pahvilaatikot olivat poissa

IMG_2365IMG_2371IMG_2373Koiralla on poikaystävä vastapäisessä talossa.  Koira nukkuu taas rauhassa kun remonttimiehet eivät enää ramppaa ovesta sisään ja pahvilaatikkoihin piiloutunut koti on kuukausien jälkeen vihdoin kaivautunut esiin.

Tuli helmikuu, kahden viikon talvi heitti turkkinsa, olivat ystävän taidenäyttelyn avajaiset, illalliset, juhlat. Aurinko sai juomaan kahvit ulkona, kävelytti torille. Kukat kainalossa, kalat ja juustot ja granaattiomenat, avocadot, kyssäkaalit, nauriit, pähkinät, tomaatit, salaatit, ruusukaalit, juustot ja leivät repussa. Aurinkoinen puisto, silllalla tanssit, minä saan suudelman. Hyvät kävelyt, linnut, koiran riemu, miehen nauru. Ystävät keittiössä, toiset kulman kreikkalaisessa, kolmannet brunssilla, neljännet yllätysvierailulla iltamyöhällä. Tytär lentää Meksikosta Eurooppaan, pojan keikka on kaupungissa kuun lopussa.  Rakkaimmat pysyvät, tulevat, ovat.

Vanha koti on löytänyt uudet asukkaat, uusi koti sanoo: ”Lepää, rakasta, kirjoita. ”

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Ja äkkiä pahvilaatikot olivat poissa

  1. Kyllä se onkin onnellinen. Koiralla on hurmaava kyky nauttia, levätä ja iloita, innostua, olla paikallaan. Koira rakastaa ehdoitta ja pysyy uskollisena sille, jonka on valinnut. Kaikki koirani ovat opettaneet minulle asioita, jotka olisivat saattaneet jäädä muuten oppimatta. Kiitos onnentoivotuksista! Kyllä täällä jo ihanan keväistä on, tänään olemme lounastaneet eteläparvekkeella.

  2. Pipo, kiitos, kiitos ja terveisiä sinne keskiseen Suomeen! Muuttamisen suhteen on nyt jatko-opinnotkin käyty, kaksi muuttoa samaan aikaan kiskoi jaksamisen äärirajoille. Nyt tietää jo selvinneensä vaikka yhtä sun toista vielä onkin kesken.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s