Pensionaattielämää

Viimeinen Pensionaatti Onnela -kirja saapui lämpimäisenä Berliiniin. Erään matkan päätös.  Saattaa olla, että olimme liian aikaisessa Tuutikin kanssa kirjoittaessamme kirjasarjaa, jossa puhutaan montaa kieltä, mutta jo viisi vuotta sitten aloittaessamme meidän Suomemme oli sellainen, monikulttuurinen ja -kielinen. Ja kuinka paljon se onkaan näinä vuosina muuttunut. Onnelassa ehdittiin näiden vuosien aikana puhua suomen lisäksi ainakin ruotsia, argentiinaa, ranskaa, venäjää, viroa, englantia, italiaa ja saksaa. Onnelassa asuu vanhoja ihmisiä, keski-ikäisiä ihmisiä, nuoria ja lapsia. Siellä syödään paljon ja järjestetään juhlat aina kun on vähänkin syytä. Usein on.

Minä juhlin Onnelaa ja yhteistä matkaamme kukkivassa Berliinissä. Eläköön matkanteko, pienet pensionaatit ja kahvilanpöydät.
IMG_1479 IMG_1481 IMG_1509 IMG_1513 IMG_1514 IMG_1516 IMG_1517

Mainokset

5 kommenttia artikkeliin ”Pensionaattielämää

 1. Eppu! Luin hesarin ilostuttavan petikaveri-jutun sinusta, enkä voi katsoa haukottelematta haukotuskuvaasi:) Joka kerta se uudestaan tarttuu.
  Lisäksi ihastuin siihen puiseen torso-reliefi- kaappiin(?).

  Pitänee minunkin alkaa kirjata unia aamuisin ylös.
  Miten uskomattoman pienestä ajatusvälähdyksestä voikin unessa muodostua sellaisia monijalkaisia.
  Mieheni on vitsaillut minua Kalle Päätalon sedän Kummunpatruunan mukaan ”unien kahteliaksi”.

  Hyvää kesää sekä kauniita ja inspiroivia unia!

 2. Eppu, minäkin luin sen kivan jutun. Aika mahtavia unia sinä näet siellä maailmalla. Olen käynyt katsomassa täällä monta kertaa, että olisiko uusia posteja, mutta taidat kirjoittaa ihan muuta kuin blogia tällä hetkellä! Ihanaa kesää ja kerro taas joskus mitä kuuluu.

 3. Hei Eeva, sen ihanan kaapin sain mieheltäni lahjaksi. Sen on tehnyt Berliinissä asuva suomalaispuuseppä, Tina Lotila http://www.tinalotila.de

  Kesähuumaa ja kaikkinaista hyvää sinulle ja pesueellesi.

  Iiris: Juu, olen kirjoittanut ja kirjoittanut. Ja tehnyt siinä sivussa kaikkea sellaista mitä en koskaan ennen. Kyllä minä tännekin taas jossakin vaiheessa kirjoitan. Mutta sitä ennen taidan kuitenkin purjehtia meren ääriin. Ihanaa kesää myös sinulle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s