Täällä he tapasivat ensimmäisen kerran

DSC00622 DSC00624 DSC00625 DSC00628 DSC00629 DSC00630 DSC00631Tarinan alun tunnistaa kyllä. Minä törmäsin siihen eilen. Nyt tiedän, että 17. lokakuuta 1987 he tapasivat täällä.

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Täällä he tapasivat ensimmäisen kerran

  1. Vau. Mistä nämä ovat? Käsittämättömän näköinen paikka. Kirkko? Herättää kyllä uteliaisuuden tuo otsikko ja päivämäärä 17.10.87. Keitä he ovat ja miksi he tapasivat juuri silloin?

  2. Kuvat ovat tästä naapurista, Zionskirchestä. Berliinissä on valtavasti kirkkoja eikä rahaa niiden korjaustöihin ole niin paljoa. Zionskirchen kohdalla on tehty vain välttämättömät ja paikka on aivan lumoava. Siellä on pidetty muotinäytöksiä ja vaikka mitä. Sen enempää aivan alussa olevasta jutusta en sano, muuta kuin että tuolloin, lokakuussa 1987 Zionskircheen, joka oli DDR:n opposition kokoontumispaikka, hyökkäsi joukko uusnatseja.

  3. Linnea, ihanaa jos tiesit! Juuri niin tarinalla on monta kertojaa ja maisemalla monta näkijää. Minusta se on ihan valtavan kiinnostavaa. Ja: itselläkin on jo tullut uusia ideoita. Saapa nähdä mikä niistä sitten kasvaa tarinaksi asti.

  4. Oi, minä haluan lukea tämän tarinan. Miten valtava voima paikoilla onkaan ja kuvilla..ne voivat olla jo itsessään kuin tarinoita, mutta sitten kun annat vielä tuollaisen syötin. Koukussa olen. Ja on muuten kauniit portaat.

  5. Kirjailijatar, siihen menee kyllä vielä pitkä, pitkä aika ennen kuin tarina on luettavassa kunnossa, hehee! Mutta niin paljon paikka ja sen roso innosti, että nyt on olemassa kolme erilaista tarinan alkua. Katsotaan sitten mikä alkaa kasvaa. Kirjoittaminen ja puutarhanhoito ovat kyllä monessakin mielessä samanlaisia juttuja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s