Aika muistojaan kasvattaa

Yhden joulun alla, reilusti yli kymmenen vuotta sitten, kirjoitin sanat Iiro Rantalan sovitukseen vanhasta joululaulusta Have Yourself a Merry Little Christmas. Koneet ovat vaihtuneet moneen kertaan sen jälkeen eikä minulla ole aavistustakaan siitä minne olen työntänyt laulunuotin.  Muistan laulusta vain sen alun.

Saavu joulu luokse yksinäisten, lohdutusta tuo. Unohtaa suo huolet, murheet nuo. Tässä näin, viivy vierelläin, aika muistojaan kasvattaa. Huomiseen jotain parempaa, jotain valoisaa toivotaan.

IMG_5351
P1050746IMG_4947

Mainokset

5 kommenttia artikkeliin ”Aika muistojaan kasvattaa

  1. Tavattoman kauniit sanat, tuli kyyneleet tulivat silmiin. Kuvat ovat kuin kortteja, niitä pitää katsoa toisenkin kerran, mutta nyt hyräilen vain tuota laulua. Olen pitänyt siitä aina, mutta nyt vielä enemmän. On näin joulun alla jotenkin vielä vaikeampaa nähdä nuo leipäjonot tuossa Hesarilla. Hyvää joulua sinulle ja kiitos siitä, että kirjoitat.

  2. Joku lapsistani on kymmenen vuoden ajan asunut Kalliossa ja leipäjono on pidentynyt vuosi vuodelta. Kallio on lempikaupunginosani Helsingissä, siellä elämä katsoo suoraan silmiin. Iiris, kiitos kauniista sanoistasi, mikä joululahja.
    Ja kirjoitusvirheet, niistä älä huolta kanna. Täällä yksi kaksisormijärjestelmän käyttäjä ilmoittautuu virheineen. Joulun valoa sinulle!

  3. Piti tulla toivottamaan hyvää joulua, mutta sinä ehditkin ensin. Onpa ihanat laulunsanat. Joululaulun tehtävä on sattua sydämeen, sillä niinhän niistä parhaat tekevät. Niin kuin tuokin. Raapaisee eikä makeile. Kun ei sitä maailmanloppuakaan tullut niin oikein odotan ensi vuotta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s